Hvordan legge inn et kontakt oss-skjema?

Dette er en meget nyttig funksjon som gjør det mulig besøkende på hjemmesiden din å ta kontakt med deg direkte fra nettsiden. Som bruker av vår gratis tjeneste, kan du legge til et skjema som inneholder opp til 5 poster.

Bruker du derimot en av Premium-pakkene våre, kan man legge til opp til 28 poster i et skjema og i tillegg er det mulig å laste opp filer på opp til 3 MB ved hjelp av et skjema. Vi bruker også CAPTCHA-beskyttelse slik at din hjemmeside ikke blir oversvømt av spam.

Følg instruksjonene nedenfor for å finne ut hvordan du lager et slikt skjema:
1. Gå til redigeringsverktøyet og klikk på «Skjema» og deretter på «Kontakt oss». Plasser skjemaet på hjemmesiden.p

Add a contact form

2. For å redigere skjemaet klikk på «Rediger skjema» øverst i vinduet.

Add a contact form

3. For å endre på rekkefølgen av feltene bruk den lille rullegardinmenyen til høyre for hvert felt.

Add a contact form

4. Der finner du også flere alternativer. Du kan slette et felt.

Add a contact form

5. Eller bestemme og det skal være obligatorisk.

Add a contact form

Hvordan få henvendelser på e-post
1. For å få brukerhenvendelser og tilbakemeldinger på e-post, klikk på innstillinger.

Add a contact form

2. Skriv inn e-postadressen din.

Add a contact form

Skriv inn e-postadressen din
Nå kan du velge mellom å videresende brukeren f.eks. til forsiden eventuelt en annen side eller vise en takk-melding etter at skjemaet ble innsendt.

1. For å endre på meldingen rediger testen i feltet nederst i vinduet.

2. For å omdirigere brukeren velg «Redirigere til side».

Add a contact form

Oversikt over innsendte responser
For å få oversikt over alle innsendte responser klikk på «Vis responser» øverst i skjemavinduet.

Add a contact form

Ønsker du å finne ut mer om dette, vennligst les denne artikkelen.