Hvordan skjuler jeg en side fra menyen?

Hvis du ikke ønsker at en spesifikk side skal vises i menyen på nettsiden din, så kan du skjule den. Du vil fortsatt kunne åpne siden hvis du har en direkte lenke, men nettstedets besøkende vil ikke kunne se den i menyen.

1. Trykk SIDER på toppen av skjermen i redigeringsverktøyet.

Velg SIDER på toppen av vinduet

2. Velg siden du ønsker å skjule og deaktiver Vis siden i menyen. Hvis knappen er blå så vil siden vises i menyen. Hvis den er grå så vil den ikke være synlig i menyen.

Velg siden og deaktiver "Vis siden i menyen"

3. PUBLISER endringene dine.

Tips: Hvis du vil redigere den skjulte siden, klikk på Rediger side.

Trykk Rediger vedseiden av "Vis siden i menyen"