Hvordan endrer jeg bakgrunn i en seksjon?

1. Flytt musen til toppteksten. Du vil kunne se en knapp med et tannhjul på i øvre-høyre hjørne. Trykk på den.

2. Velg et bilde fra galleriet eller klikk på + Legg til bilde.

Trykk på tannhjulet, velg en av bildene tilgjengelig her, eller trykk på Legg til bilde

3. Velg et bilde fra galleriet eller bruk ditt eget bilde ved å klikke på + Last opp bilde.

Velg et bilde herfra eller trykk på den blå knappen for å laste opp ditt eget

4. Du kan redigere eller legge til effekter til ditt bakgrunnsbildet ved å klikke på Effekter.

Trykk på Effekter og velg hvilke effekter du ønsker på bildet

5. Du kan også trykke på Tilpasset for å beskjære bildet.

Du kan beskjære bildet ved å trykke på Tilpass

6. Beskjær bildet og klikk på OK.

Beskjær bildet ved hjelp av de blå boksene og trykk OK

7. PUBLISER endringene dine.

Tips: Du kan transformere hele malen til å bli en unik nettside ved å kombinere verktøyene for bakgrunner til seksjonene.