Hvordan publiserer jeg endringene mine?

Trykk på PUBLISER på toppen av vinduet i redigeringsverktøyet. Ferdig!

Trykk PUBLISER helt øverst i vinduet

Alle endringer vil være umiddelbart synlige for dine besøkende.

Tips: Alle publiserte endringer vil bli tilgjengelig til nettsidens besøkende med en gang du trykker PUBLISER. Hvis det er noen sider du ikke ønsker å vise, så kan du skjule dem fra menyen.


Finner du ikke svaret på det du lurer på?