Støtteseksjonr
StartsidenPremium-tjenesterHvordan kjøper jeg Premium-tjenester?

Hvordan kjøper jeg Premium-tjenester?

1. Du kan kjøpe Premium-tjenester fra Mine prosjekter siden ved å klikke på Oppgrader til Premium.
    Premium tjenester
  2. Du kan også kjøpe Premium-tjenester fra redigeringen ved å klikke på INNSTILLINGER.

Premium tjenester

3. I Generelle Innstillinger, klikker du på VELG ET ABONNEMENT.

Velg et abonnement
  4. Velg Premium-pakken som passer dine behov.
    Premium pakke

5. Velg varigheten til Premium-tjeneste og betalingsmetoden. Hvis du har en kupong, klikk Jeg har en rabattkode, fyll inn koden din og trykk Aktiver rabattkode. Velg så betalingsmetoden og fyll inn nødvendig informasjon. Hvis du vil angi dine faktureringsopplysninger til et firma, marker Firma fakturering.  Trykk Kjøp for å fullføre bestillingen.
    Kjøp

6. Når vi mottar betalingen, aktiveres Premium-tjenester automatisk. Webnode kommer til å sende deg en e-post med en rabattkode for ett års gratis domeneregistrering hvis du kjøpte Proff, Standard eller Mini pakken.

Tips

Automatisk fornyelse aktiveres etter første betaling med PayPal eller kort. Du kan deaktivere den automatiske fornyelsen i administrasjonen av kontoen din.

Tips

Hvis din kortbetalingen ikke går gjennom så burde du ta kontakt med banken din, ettersom at betalingen kan være blokkert. Du kan også prøve en annen betalingsmetode som for eksempel PayPal eller bankoverføring.

Tips

Vennligst sjekk fakturaopplysningene før du betaler. Det er ikke mulig å endre dem senere.