Hvordan legger jeg til et produkt?

Du vil finne forhåndslagde produkter i nettbutikken når du først oppretter den. Du kan redigere eller slette disse for å tilpasse produktutvalget til ditt behov. Du kan også opprette helt nye produkter. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan gjøre dette. Du vil også se hvordan du kan legge til en beskrivelse, et bilde og en skattesats til produktene dine.

1. Du kan begynne med å legge til et nytt produkt ved å trykke på PRODUKTER øverst i redigeringsverktøyet.

Produkter

2. Trykk så på Legg til produkt.

"Legg til produkt" øverst til høyre

3. Fyll inn navn og pris til produktet. Skattesatsen kan også endres her.

Legg til produkt

4. Last opp bilder ved å trykke på Last opp bilder. Fortsett ved å trykke på Last opp bilder og velg bilder fra datamaskinen din.

Last opp bilder

5. Skriv en litt om produktet ditt i Kort Beskrivelse-feltet. Beskrivelsen burde være så kort som mulig slik at dine besøkende kan se hele teksten. Du kan legge til lengre beskrivelser direkte på produktsiden.

6. Du kan også legge til dette produktet i en kolleksjon. Kolleksjoner lar deg organisere produktene dine i grupper som for eksempel "Sport", "Herre" eller "Sykkel".

7. Under Lager-fanen vil finne lageradministrasjonen der du kan sette opp Produktnummer, hvor mange tilgjengelige enheter du har på lager, og om de skal telles ned automatisk når de blir bestilt av kundene dine.

8. Under Salg & Markedsføring-fanen kan du legge til en etikett og en sammenligning av pris til produktet ditt. Du kan finne mer informasjon om disse valgene i artikkelen Hvordan redigerer jeg et produkt?.

9. Ikke glem å lagre informasjonen til produktet ditt ved å trykke Opprett.

Opprett produkt

10. Du har akkurat lagt til et nytt produkt. For å gjøre det synlig og tilgjengelig til dine kunder, så må du publisere det ved å trykke på PUBLISER øverst i redigeringsverktøyet.

Publiser

Tips: Du kan også legge til nye produkter via produktlister.